Luotettavat ratkaisut monenlaisiin tarpeisiin

Myymäläremontit ja muut ammattitaidolla Janakkalan seudulla

Raksa Keränen Oy:ltä  saat kaikki remontit sekä monet muut palvelut ammattitaidolla Janakkalan alueella. Yrityksen erikoisosaamista ovat myymäläremontit, jotka toteutetaan aina aikataulussa ja budjetin mukaisesti. Toimimme kaikkialla Suomessa. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Monipuolista palvelua

Raksa Keränen Oy hoitaa kaikki remontti- ja saneerauskohteet ammattitaidolla. Lisäksi palveluihin kuuluvat myös maansiirto, kuljetus ja vaihtolavat sekä kaivinkone- ja pyöräkuormaajatyöt.

Myymäläremontti

Yrityksemme on erikoistunut myymäläremontteihin, joista meillä onkin vuosien kokemus. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita toimintavuosiemme aikana eri puolilla Suomea. Ammattitaitomme takaa, että myymäläremontti hoituu sujuvasti ja lopputulos on tyylikäs ja näyttävä.

Vesivahinkokorjaukset ja laatoitukset

Teemme moniopuolisesti erilaisia kosteantilan remontteja. Teemme vesivahinkokorjaukset aina kosteusmittauksista lähtien, viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Teemme lisäksi kaikenlaiset laatoitukset ja saat meidän kauttamme laatat, joilla tehdään laadukas sekä näyttävä lopputulos. 

Keittiökalusteet valmiiksi asennettuna

Asennamme keittiökalusteet huolellisesti ja korkeaa laatua noudattaen. Meidän kauttamme saat laadukkaat keittökalusteet ja asennuksen samassa paketissa, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kun kaipaat laadukasta keittiötä, ota meihin yhteyttä!

Tilaa remonttipalvelut meiltä

Raksa Keränen Oy on monipuolinen yritys, joka vastaa kattavalla palvelutarjonnallaan monenlaisiin yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Kun suunnitelmissa on myymäläremontti tai muu kunnostus, ota yhteyttä ja kysy tarjous meiltä! Voit luottaa osaamiseemme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa